ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Joyroom Multi 5 Port USB Car Charger 31W - зарядно за... > Мнения

Ъгъл Ъгъл
Joyroom Multi 5 Port USB Car Charger 31W - зарядно за кола с 5 USB порта за смартфони, таблети и мобилни устройства (черен)

Joyroom Multi 5 Port USB Car Charger 31W - зарядно за кола с 5 USB порта за смартфони, таблети и мобилни устройства (черен)

29,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Port. Производител: JoyroomМодел: Multi 5 Port USB Car Charger 31WФабричен номер: JR-CL03EAN: 6941237122353Зареждането на вашия таблет или смартфон по време на път вече не е ограничено само до предните места. Joyroom Multi 5 Port USB Car Charger е снабден с 1.5-метров кабел, достигащ до задните седалки и с общо 5 USB порта, като три са в самото зарядно, а останалите два - за задните седалкиЧрез това зарядно можете да зареждате до 5 устройства едновременноНалична щипка за закачане на задната част на удобно за вас мястоПредните два USB порта споделят обща мощност от 2.1 Ампера, а задните два разполагат с по 2.1 Ампера всеки, което означава, че...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Все още няма мнения и коментари за този продукт. Напишете първия!
Необходимо е да влезете в акаунта си, за да може да коментирате и да пишете мнения за продукти. Моля направете го от бутона Вход горе вдясно.

Ако все още нямате регистрация - можете да се регистрирате безплатно. Регистрацията е бърза и лесна - регистрирай се сега.
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник