ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Смарт Wi-Fi Контакт Broadlink Contros > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Смарт Wi-Fi Контакт Broadlink Contros

Смарт Wi-Fi Контакт Broadlink Contros

84,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Смарт Wi-Fi Контакт Broadlink Contros SP3S.
Broadlink Contros SP3S безжичен Wi-Fi смарт контакт представлява Wi-Fi таймер, който Ви позволява да включвате и изключвате домашните си уреди през Android/iOS устройство (смартфон) по всяко време и отвсякъде.
Уредът позволява дистанционен контрол на Вашите включени в него уреди от всяка точка на света и може да измерва консумираната от тях електроенергия и да изчислява съответния разход (монитор на потреблението –функция “електромер”). Достатъчно е да настроите смарт контакта към Вашия домашен Wi-Fi рутер, след което можете да го управлявате бързо и лесно отвсякъде през интернет от Вашия смартфон чрез специалното безплатно...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Смарт Wi-Fi Контакт Broadlink Contros SP3S.
Broadlink Contros SP3S безжичен Wi-Fi смарт контакт представлява Wi-Fi таймер, който Ви позволява да включвате и изключвате домашните си уреди през Android/iOS устройство (смартфон) по всяко време и отвсякъде.
Уредът позволява дистанционен контрол на Вашите включени в него уреди от всяка точка на света и може да измерва консумираната от тях електроенергия и да изчислява съответния разход (монитор на потреблението –функция “електромер”). Достатъчно е да настроите смарт контакта към Вашия домашен Wi-Fi рутер, след което можете да го управлявате бързо и лесно отвсякъде през интернет от Вашия смартфон чрез специалното безплатно приложение.
Уредът позволява настройка на 3 вида таймери с общо 25 таймер задачи, чрез които можете да управлявате с точност до 1 секунда какво да бъде включено или изключено във всеки един момент:
– Таймер с обратно отброяване – съответният уред ще се включи/изключи след изтичането на определен период от време
– Таймер по зададен график – можете да включвате и изключвате даден електроуред в определени часове от деня, по дни от седмицата, с точност до секунда
– Периодичен/повтарящ се таймер – електроуредът може да се включва и изключва периодически на определени интервали, зададени от Вас за определени дни от седмицата, в различно време от денонощието. (Например можете да настроите инфрачервен отоплителен панел да работи по цикъл 15 мин. работи – 30 мин. почива в периода от 16:00 – 22:00 ч. и да работи по цикъл 30 мин. работи – 60 мин. почива в останалото време.)
Уредът разполага също и с функция за произволно включване и изключване (симулира присъствието на човек вкъщи когато Ви няма).
Уредът има и ръчен контрол, чрез който можете да влезете дистанционно в уреда и да включите/изключите съответния уред по Ваше желание.
Уредът е съвместим с останалите смарт устройства на Broadlink и посредством IFTTT комуникация може да изпълнява функциите си в зависимост от регистрирането на дадено събитие.
Характеристики:
Размер: 81x50x93 мм.
Тегло: 0.140 кг.
Специални функции: Wi-Fi Контрол през Wi-Fi рутер, таймер с обратно броене, таймер по график, периодичен таймер, ръчен контрол, монитор на потреблението (функция “електромер”), история
Режим на комуникация: Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4 GHz).
Цвят: Бял.
Работна температура: 0 - 50 °C.
Допустима относителна влажност на въздуха:
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник