ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Книга за майката > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Книга за майката

Книга за майката

19,95 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. Пето преработено и допълнено издание. Тази настолна книга от известния и уважаван педиатър професор д-р Христо Михов е предназначена за младите майки и представлява ценен помощник и съветник при отглеждането и възпитанието на детето през всички периоди на детството. Съобразена е с особеностите на българския бит, хранене и култура.
В здравото дете се разглеждат детайлно от самото раждане растежът и развитието на детето, храненето, нервно-психическото развитие, възпитанието и закаляването, профилактика, ваксинации. В болното дете са дадени накратко най-честите и важни заболявания на детето по системи. Има указания как майката трябва да се грижи за болното дете и как да реагира...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Пето преработено и допълнено издание. Тази настолна книга от известния и уважаван педиатър професор д-р Христо Михов е предназначена за младите майки и представлява ценен помощник и съветник при отглеждането и възпитанието на детето през всички периоди на детството. Съобразена е с особеностите на българския бит, хранене и култура.
В здравото дете се разглеждат детайлно от самото раждане растежът и развитието на детето, храненето, нервно-психическото развитие, възпитанието и закаляването, профилактика, ваксинации. В болното дете са дадени накратко най-честите и важни заболявания на детето по системи. Има указания как майката трябва да се грижи за болното дете и как да реагира при критични състояния. Подчертано е многократно в кои случаи да се търси спешно медицинска помощ. Медико-социалните проблеми в семейството са предадени на достъпен и лесно разбираем език. С обновеното и допълнено издание на "Книга за майката" вие ще отгледате не само своите деца, но и внуци!
Детайли Корица: Луксозна
Страници: 328
Език: български
Издател: Хермес
ISBN: 978-954-26-0538-6
Цветност: черно-бяла
Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник