ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Homo Pseudo > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Homo Pseudo

Homo Pseudo

5,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. Момчил Цонев - журналист и арт мениджър. Официален представител на „Homo Pseudo“ за Централна и Източна Европа. Идеологически глава на Пропарт Корпорация. Директор „Програми и проекти” във Фондация „Бяло училище“ на световноизвестния художник Николай Панайотов. Носител на първа награда за литература от националния конкурс „Душата на един извор“ (2004), на наградата на Община Габрово „Златен Хирон“ за принос в развитието на града (2004), трета награда за поезия в ХХХI Национален студентски литературен конкурс „Шумен 2006“.
Лауреат на Първия национален поетичен конкурс „Христо Фотев“ (2006). Отличен на ХХІ, ХХІІ и ХХІІІ национален младежки конкурс „Веселин Ханчев“ (2004-2006)....

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Момчил Цонев - журналист и арт мениджър. Официален представител на „Homo Pseudo“ за Централна и Източна Европа. Идеологически глава на Пропарт Корпорация. Директор „Програми и проекти” във Фондация „Бяло училище“ на световноизвестния художник Николай Панайотов. Носител на първа награда за литература от националния конкурс „Душата на един извор“ (2004), на наградата на Община Габрово „Златен Хирон“ за принос в развитието на града (2004), трета награда за поезия в ХХХI Национален студентски литературен конкурс „Шумен 2006“.
Лауреат на Първия национален поетичен конкурс „Христо Фотев“ (2006). Отличен на ХХІ, ХХІІ и ХХІІІ национален младежки конкурс „Веселин Ханчев“ (2004-2006). Пише кинокритика. Бъдещ автор на прокламацията „Към критика на неестествената критика в четири следобед“. Автор на концепцията и сценарист на проекта „Мултимедиен роман“, осъществяван съвместно с Фондация „Бяло училище“. От 16:43 часа на 19.03.2007 г. не пише и не публикува литературни текстове.
Проект за автор „Homo Pseudo“. Прогресивен творчески колектив или индивид в нелегалност. Създаден през 2005 г. Всеки, който отрича неговото авторство върху тази книга, подлежи на най-строго преследване от законите на Пропарт Корпорация. Пропарт Корпорация - Идеологическа структура, създадена в началото на 2007 г. в името на борбата за повече авангард и щастие в съвременния ни свят.
За автора
Момчил Цонев е роден в гр. Габрово. Завършва Националната априловска гимназия и журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Организатор и участник в многобройни културни проекти и програми. Носител е на първа награда за литература от националния конкурс „Душата на един извор“ (2004), един от десетте поети в Музикална академия „Ку-Ку Бенд“ (2005), създател и редактор на литературната страница на вестник „Софийски университет“.
Детайли Корица: Мека
Страници: 64
Език: български
Издател: Хермес
ISBN: 978-954-26-0549-2
Цветност: черно-бяла
Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник