ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Харем > Цени

Ъгъл Ъгъл
Харем

Харем

19,99 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. “Харем” е исторически роман, който проследява четиридесетилетната любов между Сюлейман Великолепни (1494-1566), султан на Османската империя между 1520 г. и 1566 г. и неговата съпруга Хурем (ок. 1500 – 1558), известна също така и с имената Александра или Анастасия Лисовска, Роксолана и Рушен.
Благодарение на своята хитрост, продадената в робство рускиня Хурем успява, измежду 300-та конкубини в султанския харем, да попадне в полезрението на султан Сюлейман, и бързо да измести от сърцето му неговата любима Гюлбехар, майка на престолонаследника Мустафа. След като дарява Сюлейман със собствено потомство, безпощадната Хурем с лукавство и интриги придобива все по-голяма власт над...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Харем в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Харем кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Харем се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник